Crajé - More than just solar
Home Zonne-energie Onderdelen Speciale projecten Contact
Zonne-energie   Onderdelen   Speciale projecten
   

 

 

  Speciale projecten

E-bike-charger
E-bike-chargerDe e-bike-charger is hét oplaadpunt voor uw elektrisch aangedreven fiets en elektrisch aangedreven scooter dat uitsluitend gebruik maakt van zonne-energie. Hierdoor kan  de
e-bike-charger dus overal geplaatst worden, er is geen aansluiting aan het elektirciteitsnetwerk nodig, er is dus ook geen energieleverancier nodig. Het is een volledig autonoom systeem.

Hoe werkt de e-bike-charger?
De twee full-size zonnepanelen boven op het laadstation wekken zonne-energie op. Deze energie wordt opgeslagen in accu’s welke zich binnenin de metalen behuizing bevinden. Middels keuzeknoppen kan de gebruiker kiezen voor 30, 60 of 90 minutenoplaadtijd. Bij vraag naar stroom wordt de energie omgezet door een omvormer naar 230 volt wisselspanning. Vervolgens steekt men de oplader van de fiets of scooter in het stopcontact van de e-bike-charger  waarvan de lamp groen gaat branden en de accu van het vervoermiddel wordt opgeladen. Betaling kan via de diverse reguliere betaalkaarten, creditkaarten en chipknip.  De e-bike-charger heeft standaard 5 aansluitingen geschikt voor het opladen van fiets of scooter.

Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk, al naar gelang de wens van de klant. Maakt u uw wensen kenbaar aan ons, dan kunnen wij een pasende uitvoering van de e-bike-charger voor u samenstellen!

 
       
Realisatie: Zengerink Communicatie Management